2013-12-30 / 22:01:35
Vardagen
Tid till att skriva har inte riktigt funnits i veckan men vi har trimmat lite både i paddocken och ute i skogen. Har inte riktigt vetat vad vi ska träna på men det har blivit några dressyrprogram och sedan har vi satt fokuset på det som har behövts. Och ikväll så hann vi med både ridning och lastning, tror aldrig jag lastat honom i mörker förut men det gick bra det med.

 

2013-12-26 / 21:31:23
Vardagen
Igår så blev det lite trimning i paddocken, med mycket galopparbete. Samlad, lugn galopp var tanken och så blev det. Underbara häst. Och ikväll så for vi ut en liten sväng så att han fick springa av sig litegrann och bara vara.

 

2013-12-23 / 14:51:16
Vardagen
Blev mycket mjukgörande i skritt igår innan vi övergick till trav. Skänkelvikningar, öpnnor och slutor. För att få han med på skänklarna och få han följsam i hela kroppen. Blev några fina galopper också, men satt ändå fokuset på en fin trav.

 

2013-12-15 / 16:45:49
Vardagen
Blev ett långt pass idag med långa travintervaller. I olika tempoväxlingar för att få igång bakdelen bra. Körde nästan ingen galopp idag utan han fick jobba på i traven och det var en ganska trött Leo efteråt, både i kropp och huvud. Men han tycker det är så otroligt kul att jobba så han är inte så brydd över om det blir jobbigt.

 

2013-12-12 / 21:23:01
Vardagen
Fortsatte galopparbetet litegrann, med fokus på att behålla samma form genom alla övergångar.

 

 
 

2013-12-09 / 21:27:01
Vardagen
Körde mycket övergångar i galopp både idag och igår och han tar dom riktigt bra nu. Sen så har vi tränat lite på att få till stilrena halter och det går framåt det med. Det gäller att slipa på de där fin detaljerna och vi skulle kunna vara redo för dressyrbanorna. Han är så sjukt fin just nu.

 

2013-12-01 / 16:27:52
Hoppning
igår så lastade jag och sedan drog vi iväg till ridhuset för lite hoppning. La upp en övning där kontroll och tempo var tvunget att stämma. Hade även uppe en tvåkombination bara för att. Märktes att han tyckte det var otroligt roligt, vilket jag också tyckte. Han skötte sig verkligen exemplariskt! Sedan så beslutade jag att rida tillbaka som en bra avskrittning efter ett rätt hårt pass. Han pustade verkligen ut och lullade snällt på hela vägen hem. 
 
 

Lovisa Olofsson

Leo och jag

I den här bloggen skriver jag om mina och Leos träningspass och allt annat i vår vardag. Jag försöker ta så mycket bilder som möjligt eftersom att det kan vara kul för de som har haft kontakt med Leo tidigare. Jag försöker uppdatera så ofta som möjligt när tiden finns för det.


RSS 2.0